Huiswerkbegeleiding en studievaardigheden basis- en middelbare scholieren

Huiswerkbegeleiding Amersfoort/Hoogland en omstreken

 

Studievaardigheden zijn vaardigheden die nodig zijn bij het studeren. Het gaat om vaardigheden zoals het verzamelen en lezen van informatie, het onderscheiden van hoofd- en bijzaken, aantekeningen maken, samenvatten en presenteren. Veel scholieren leren echter niet op een efficiënte manier of weten niet welke studievaardigheden voor hen het beste werkt. Daarnaast geven we ook een intensive huiswerkbegeleiding. Dit helpt enorm bij de vooruitgang van leerlingen. 

 

Onze bijlesgevers helpen je meer dan graag verder met het gebruik van de juiste studievaardigheden! Zo bespaar je tijd voor andere dingen, vraag nu een vrijblijvende bijles studievaardigheden aan. Wij regelen dan binnen 5 werkdagen een ervaren begeleider voor je. 

 

abcbijles helpt scholieren bij het wegwerken van een schoolachterstand of bij moeite met 1 of meerdere vakken. Dit doen we door middel van individuele bijles en huiswerkbegeleiding aan huis, in Amersfoort en omstreken. Zodat jij het schooljaar met goede cijfers kan afronden. 

 

abcbijles

Bijles en huiswerkbegeleiding Amersfoort/Hoogland en omstreken