Wie zijn wij?


 

 

abcbijles is een jong en ondernemend bedrijf met een frisse kijk op de wereld. abcbijles is opgericht door twee ondernemende studenten die nu Technische Bedrijfskunde studeren in Utrecht. Met een hecht team bestaande uit 20 begeleiders, wilt abcbijles het onderwijs verbeteren. Bij abcbijles staat de persoonlijke ontwikkeling van de scholier voorop, elke scholier krijgt begeleiding, afgestemd op zijn eigen niveau. 

 

"Wij zijn abcbijles begonnen omdat we veel negatieve verhalen hoorden van scholieren in onze nabije omgeving. Dit had te maken met te weinig persoonlijke aandacht in de te grote klassen. Door het bieden van persoonlijke hulp in een vertrouwde omgeving, komt de persoonlijke ontwikkeling van de leerling weer centraal te staan.''

 

 

 

 

 

 

 


Jurgen Kruger

Oprichter

"Ik heb het bedrijf abcbijles opgericht omdat ik vind dat onderwijs erg belangrijk is. Men zegt wel eens dat de jeugd de toekomst is. abcbijles gelooft daar ook in. Het geeft mij dan ook een goed gevoel als scholieren door abcbijles goede cijfers halen. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk!"

Roi Rigler

Oprichter

''Toen ik op de middelbare school zat merkte ik al dat veel scholieren niet meekwamen door het ontbreken van individuele aandacht. Dit was voor mij de aanleiding om abcbijles op te richten. Waar de scholier de persoonlijke aandacht krijgt die hij verdient.'' 

 Sybren Dillingh

Een van onze ervaren begeleiders

"Hey, ik ben Sybren. Ik geef nu al een tijdje bijles bij abcbijles en het bevalt mij erg goed! Ik ben concreet, behulpzaam en heb daarnaast veel vakkennis. Heb jij moeite met Engels, Frans of Wiskunde? Wie weet geef ik jou dan binnenkort bijles!''

 

Samuel van de Putte 

Een van onze ervaren begeleiders

 

"Hallo, ik ben Samuel. Ik heb afgelopen jaar mijn VWO diploma gehaald. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen. In de volgende vakken geef ik bijles, Nederlands, Engels, wiskunde, Duits, M&O en economie. 

Hopelijk zien wij elkaar snel."

 

Jelle Kroon

Een van onze ervaren begeleiders

 

"Hallo, ik ben Jelle. Ik heb mijn HAVO diploma en ben nu bezig met mijn VWO diploma. Ik geef bijles omdat ik het leuk vind om scholieren te helpen. Heb jij bijles nodig voor wiskunde, natuurkunde, scheikunde of Engels? Dan sta ik voor je klaar!"  

Amber Kunnen

Een van onze ervaren begeleiders 

 

"Hoi ik ben Amber en ik ben heel blij dat ik bij abcbijles werk. Ik vind het enorm leuk om scholieren te helpen, met de vakken die zij moeilijk vinden. Bij mij kan je onder andere terecht voor wiskunde, Engels, geschiedenis en Nederlands. Wie weet tot snel!"

Leon Sauerbier 

Een van onze ervaren begeleiders 

 

"Hoi, ik ben Leon. Ik ben hard op weg om mijn HAVO diploma te halen. Bijles geven vind ik geweldig, samen met de leerling een krachtig traject ingaan om de cijfers te zien stijgen, geeft mij voldoening. Daarnaast vind ik het belangrijk om gestructureerd te werk te gaan. Wiskunde,natuurkunde en M&O zijn de voornaamste vakken waar ik bijles in geef."

 

Merel Florian

Een van onze ervaren begeleiders

 

''Hey ik ben Merel, ik geef met veel plezier bijles bij abcbijles.  Mijn doel is om op een leuke en efficiënte manier leerlingen te helpen  met schoolvakken als wiskunde, Engels en biologie. Heb jij moeite met deze vakken? Dan sta ik voor jou klaar!'' 

 

Maxim Bos 

Intern Adviseur

 

"Binnen abcbijles ben ik vooral de ondersteunende factor: de werkende machine achter het geheel. Ik vind dit erg leuk, omdat het effect per direct zichtbaar is. Daarnaast blog ik voor abcbijles. Tot slot geef ik ook bijles, dus wie weet mogen wij elkaar snel ontmoeten!"

 

Linda Buis

Een van onze ervaren begeleiders

 

"Hey, ik ben Linda. Ik vind onderwijs erg belangrijk en daarnaast vind ik het leuk om leerlingen te helpen met school. Ik geef bijles in meerdere vakken dus misschien zien we elkaar snel!"

 

Reinder Prince

Een van onze ervaren begeleiders 

 

"Hey, ik ben Reinder. Ik ben 18 jaar en zit op dit moment in mijn laatste jaar van het gymnasium. Bèta-vakken zijn echt mijn ding, dus met vakken als wiskunde, natuurkunde of scheikunde wil ik je dolgraag helpen! Heb jij moeite met deze vakken? Dan zie ik je snel!"

 

Gia Shawn

Een van onze ervaren begeleiders 

 

"Hij die zijn leven wijdt aan het verspreiden van kennis, is onsterfelijk."

"Ik ben iemand die graag een ander helpt. Wiskunde is mijn sterkste vak. Ik doe altijd mijn best, om dingen zo goed mogelijk uit te leggen. Wie weet tot spoedig!"