Huiswerkbegeleiding en bijles wiskunde in Amersfoort e.o.

Wiskunde bijles Amersfoort

 

Kwadraten? Breuken? Permutaties? Wiskunde is voor veel scholieren het moeilijkste vak op de middelbare school. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo wordt ruimtelijk inzicht op school vaak minder benadrukt dan getalbegrip. Herken je dit en zie je door de bomen het bos niet meer? Vraag dan een vrijblijvende bijles wiskunde in Amersfoort aan. 

 

Binnen 5 werkdagen selecteren wij een persoonlijke begeleider voor jou. Het voordeel van een persoonlijke begeleider is, dat je snel je achterstanden kan wegwerken. Dit komt doordat we een duidelijke structuur hanteren bij de bijles en huiswerkbegeleiding. Allereerst wordt het opgegeven huiswerk van vorige keer doorgenomen. Daarna nemen jullie gezamenlijk de onderdelen door die nog lastig bleken te zijn en wordt de nieuwe stof behandeld. Tenslotte geeft de begeleider huiswerk op voor de volgende keer!

 

abcbijles biedt daarnaast een brede service rondom de bijlessen. Er vindt standaard een kennismaking plaats en de ouder(s) worden maandelijks gebeld omtrent de voortgang. Ook is er keuze voor een uitgebreid plan van aanpak, welke volledig op maat wordt gemaakt. Wacht dus niet langer en vraag een vrijblijvende bijles wiskunde in Amersfoort aan!

 

abcbijles 

 Huiswerkbegeleiding en bijles wiskunde in Amersfoort