Bijles en huiswerkbegeleiding Engels in Amersfoort e.o.

Bijles Engels Amersfoort

 

Haal jij de verschillende werkwoordtijden telkens door elkaar? Kan je maar niet ontcijferen wat die Engelse zin betekent? Heb je binnenkort een belangrijke toets of moet je eindexamen doen? Dan is het wellicht tijd om een vrijblijvende bijles Engels in Amersfoort te nemen bij abcbijles. Een ervaren bijlesgever helpt jou met alle toewijding verder, zodat Engels weer leuk wordt!

 

Nadat we de voorwaarden via de mail of telefonisch hebben besproken, regelen we binnen 5 werkdagen een geschikte bijlesgever. Hierbij wordt nauw rekening gehouden met o.a. uw voorkeuren, de bijlesmoment(en) en de specifieke vakkennis van de bijlesgever. Door deze goede communicatie is resultaat gegarandeerd!

 

Nadat we een bijlesgever hebben geselecteerd, plannen we met z'n allen een kennismaking in, zodat we allemaal op 1 lijn zitten. De bijles of huiswerkbegeleiding vindt vervolgens op een vast moment in de week plaats, zo kan er consistent voortgang geboekt worden. Als kers op de taart onderhouden we maandelijks telefonisch contact (met de ouder(s)) omtrent de voortgang! 

 

abcbijles

Bijles en huiswerkbegeleiding Engels in Amersfoort