Bijles en huiswerkbegeleiding Duits

 

Het op een correcte manier toepassen van de 4 naamvallen blijft voor velen een moeilijke opgave. Maar ook als je moeite ondervindt met het schrijven, lezen of spreken van Duits, helpt abcbijles je graag verder. Ontdek bijles of huiswerkbegeleiding bij abcbijles en vraag een vrijblijvende bijles aan.

 

Nadat je bent aangemeld voor een vrijblijvende bijles, selecteren wij binnen 5 werkdagen een persoonlijke bijlesgever voor je. De kosten voor 1 uur bijles bedragen €20. Ben je na afloop hartstikke tevreden over de bijles of huiswerkbegeleiding? Dan plannen we met z'n allen een kennismaking in, om de vragen te beantwoorden en de voorwaarden toe te lichten, zo kunnen we een frisse start maken. 

 

abcbijles is werkzaam in Amersfoort en omstreken, en biedt een uitgebreide service rondom de individuele bijles en huiswerkbegeleiding aan huis. Zo plannen we standaard een kennismaking in en wordt u als ouder maandelijks gebeld omtrent de voortgang. Optioneel maken wij een plan van aanpak op maat, zo kan er nog sneller resultaat worden behaald!

 

abcbijles 

Bijles en huiswerkbegeleiding